Opdrachtgevers geven terug dat ik ondernemend ben met een hoge kwaliteitsstandaard. Altijd op zoek naar juist díe onderscheidende factor die het verschil maakt. Voor onder meer onderstaande bedrijven mocht ik het verschil maken.

Langdurige

klantrelaties

Ontwikkeling van een marketing/
communicatie strategie. Opzetten van een communicatie-afdeling. Ontwikkelen ofline en online middelen voor interne en externe communicatie. Contentmanagement en tekstredactie. Vertegenwoordigen van het bedrijf in het TBI Communicatieplatform. Conceptontwikkeling, marktintroductie en online campagne SmartPack. Verkoopcommunicatie nieuwbouwwoningen. Fusiecommunicatie. Perscommunicatie. Strategisch sparringpartner directie.

Dochteronderneming van Hazenberg Bouw. Ontwikkelen van een strategie en middelen: website, brochures, social media, advertenties, blogs, films etc. Schrijven plannen van aanpak voor selecties een aanbestedingen. Creatief strateeg. Conceptontwikkeling, organisatie en uitvoering van de Roadtrip van Nico de Bont in 2017. Projectcommunicatie. Enthousiaste samenwerker en verbinder. Strategisch sparringpartner directie.

Workshops voor het vaststellen van het bedrijfs-DNA. Vertaling van het DNA naar diverse communicatie-middelen online en offline: website, bedrijfsbrochure, factsheets, social media, advertenties. Verhuiscommunicatie. Contentmanagement.

Projectmanagement en schrijven content nieuwe website. Nieuw sjabloon voor presentaties. Productmarketing, branding, website en online campagne RPM by HEVO (2016-2017).

Merkpositionering, opzetten nieuwe afdeling marketing/
communicatie, ontwikkeling en implementatie nieuwe huisstijl, nieuwe website en corporate brochure, concepting digitale nieuwsbrief en relatiemagazine, advisering in toepassing social media, contentmanagement (2008-2011).

Meedenken in en bijdrage leveren aan strategische positionering samenwerkingsverband in conceptwoningen. Tekstschrijven. Lancering basisTHUIS, een woningbouwconcept voor de huisvesting van statushouders.

Branding van een nieuw samenwerkingsverband tussen drie bedrijven. Bureaupitch. Conceptontwikkeling. Website. Brochure. Social media. Contentmanagement. Organiseren van een kick-off seminar. Coördinatie, productie en eindredactie van een krant.

Ondersteuning bij het schrijven van diverse plannen van aanpak voor selecties of aanbestedingen.

Het op pragmatische wijze vormgeven en uitvoeren van alle communicatie-uitingen, zowel intern als extern. Van strategisch tot operationeel niveau met aandacht voor de inzet van nieuwe media. Tekstschrijven, coördinatie en eindredactie relatiemagazine.

Ondersteuning bij de organisatie van evenementen romdom de waterschapsverkiezingen in 2015.

Organisatie van diverse waterschapsdagen, symposia, opening van kantoren, open dagen. Project Kallisto: tekstredactie, beheren website, organiseren symposium.

Organisatie van het afscheid van de Dijkgraaf van Waterschap Aa en Maas in De Lievekamp in Oss. Zowel voor externe gasten als collega's. Tekstschrijven en productie communicatiemiddelen.

Schrijven van filmscripts voor instructiefilms. Ondersteuning in marketing en communicatie.